جعفر ربیحاوی رئیس مرکز بهداشت آبادان گفت: از میان ۱۸۷ نانوایی این شهرستان، ۱۵۱ مورد مورد بررسی بازرسان بهداشتی این مرکز قرار گرفت.
به گفته او این بازرسیها به صورت مداوم و همه روزه با رویکرد آموزشی و اعمال مقررات بهداشتی در آبادان انجام میشود و هدف از آن را نظارت بر استفاده نکردن از جوش شیرین در پخت نان است.
این مسئول گفت: در پنج درصد از نمونه برداریهای انجام شده از نانواییهای آبادان از جوش شیرین مشاهده شد.
آنطور که رئیس مرکز بهداشت آبادان اعلام کرده بررسیها حاکی از آن است که در یک فرایند ۵ ساله آمار نان سالم فاقد جوش شیرین از ۸۸ درصد به ۹۵ درصد افزایش یافته است.
آقای ربیحاوی اختلال در جذب کلسیم و آهن، افزایش سوء هاضمه، پوکی استخوان و کم خونی را از جمله اختلالهایی دانست که در اثر استفاده از جوش شیرین در بدن افراد به وجود میآید.
او از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موضوع را به سامانه رسیدگی به شکایات ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام کنند.